Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Camera video integrata point-of-view V.I.O POV 1.5
2695 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
POV 1.5 Action Camera este un sistem video integrat de tip point-of-view, este subacvatica si rezistenta la socuri.

Sistemul include o camera de tip bullet, video recorder cu LCD, telecomanda, sisteme de prindere si un soft pentru editare video.

Dupa succesul inregistrat de POV 1.0 cei de la V.I.O au facut cateva ajustari importante pentru modelul POV 1.5. Cea mai importanta dintre acestea este marirea capacitatii de stocare de la 4 GB la 8 GB. O alta schimbare a surevnit la kitul de prindere care este mai stilizat si foarte practic.

POV 1.5 se poate folosi in toate sporturile, incepand de la cele de apa pana la cele de iarna, fara nici o problema, fiind usor adaptabila la diferite medii atat camera cat si sistemele de prindere.

Sa filmezi cu POV 1.5 este foarte simplu, cu ajutorul telecomenzii, care functioneaza de la o distanta de 3 m. Odata montata nu ai nevoie decat de telecomanda pentru a opera camera. Capacitatea maxima de stocare a camerei 1.5 este de 8 GB oferind un timp de inregistrare de 42 min/1 GB la cea mai mare rezolutie disponibila (720 x 480) calitatea imaginii se apropie de cea a unui DVD. Pe un card de 8 GB poti filma 5 ore si 30 min.

Ai doua posibilitati de a downloada filmele din POV, fie prin conectare la calculator via cablu USB fie prin conectarea cardului SD la calculator.

Concluzii generale:

Indiferent de bugetul tau, ca e mare sau mic, daca esti in cautare de o camera ce are o foarte buna calitate a imaginii si a sunetului, atunci POV 1.5 este cea mai buna obtiune pentru tine. Pachetul contine tot ce ai nevoie pentru a filma si a edita toate filmarile tale.

Datorita caracteristicilor, POV 1.5 probabil ca este cea mai buna action camera de pe piata.
Din Gura in Gura